Abdullah Öngen Anaokulu
Şahintepe Mahallesi 3096 sokak no6 Sarıçam/ADANA

VİZYON

Milli ve manevi değerlere sahip, fikri hür,vicdanı hür, irfanı hür insanlar yetiştirmek.

MİSYON

Bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak, sevgi, saygı ve güven ortamında, Türk milli ve manevi değerlerini yaşayan, yaşatan ; Türkçeyi güzel ve etkili kullanan, soran, sorgulayan, problem çözen, mutlu, özgüvenli, aktif bireyler yetiştiren, tüm gücünü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanan, şeffaf, kaliteli öncü bir kurum olmak.

BAŞARILAR

Okulumuz * Beyaz Bayrak Ödülüne sahip, * Beslenme Dostu Okul Ödülünü haketmiş * ERASMUS+ proje konsorsiyum ortağı * Değerlerimin Farkındayım Projesi Yürütücüsü * Okullarda Orman Projesi yürütücüsüdür
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

07:30-12:30/ 12:30-17:30

KLİMA

Okulumuz Sarıçam merkezde - Çeaş Sofulu ilköğretim okulu yanında bulunmaktadır

Sportif Etkinlikler

Beslenme Dostu okullar Projesi kapsamında Okulumuzda haftanın belirli günleri spor etkinlikleri düzenlenmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

GEMS aktiviteleri, Atölye çalışmaları, YES To science etkinlikleri düzenlendi ve düzenlenecek

Proje Çalışmaları

MASALCI adlı projemiz 2016-2017 eğitim öğretim yılında başlamış, bu eğitim öğretim yılında da devam edecektir.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Erasmus+ faaliyetleri kapsamında DIŞLAMA DAHİL ET isimli konsorsiyum projesine ortağız.